Thuis

GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
China GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD certificaten
China GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
wit kraftpapier-document! Ontzagwekkend product, snel verschepend, grote prijs….Zoals beschreven, geen problemen! Dank

—— Stephen Smith

Ik kocht c1s-document, groot product en aardige verkoop. vooral voor pakket.

—— Zoran Bozic

BMPAPER heeft de goede diensten door goede kwaliteitsbankpost en in time online diensten aan te bieden. U kunt altijd in aanraking met hen op om het even welk ogenblik worden.

—— Hassane Alkara

Ik ben online Chatten Nu
lopende band
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD
Het Document van BM Pakketmethode

Het Document van BM Pakketmethode

kan verschillende soorten document pakketmethode aanpassen, kon in document riem, Document omvangrijke bladen, Jumbobroodjespakket, of anderen als klant als worden ingepakt.

 • lopende band

  Het Document van BM Inleiding

  1. Een grootste met een laag bedekte papierfabriek met een jaarlijkse productiecapaciteitovery 2,5 miljoen ton

  2. Met 4 geavanceerde woodfree niet bekleed en met een laag bedekt document productielijnen van Voith en Mesto.

  3. Bezit een krachtcentrale van 275 000 kW, een het carbonaatplaat van het grondcalcium, aftakking

  behandelingsinstallatie en twee dokken van 45,000DWT.

  4. Totale investering 3,68 miljard.

  5. De milieubescherming investering van meer dan 1,5 miljard, met ISO14001 en verkrijgt ISO9001 ect.

   
  bmpaper
   

  De productiewaaier: Wij vervaardigen niet bekleed woodfreedocument, compensatiedocument, bankpost, het glanzende document van c2s, kunstdocument, mat document, couche document, duplexraad, ivoorraad, plotterdocument, kraftpapier-voeringsraad, testvoering, grijze raad, kraftpapier-voeringsraad, wit kraftpapier-document, natuurlijk kraftpapier-document, bruin kraftpapier-document, het document van zakkraftpapier, boek hoofdzakelijk het bindende raad en document van de nieuwsdruk ect.

   
  bmpaper
   
  grey cardboard
  woodfree paper uncoated woodfree paper
  white kraft paper
   
 • OEM / ODM

  Wij steunen OEM&ODM-zaken op verschillende types van papier en karton worden gebaseerd dat.

  BMpaper heeft de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.
  Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt dat Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Westelijk Europa bereikt.
  Het platform zal diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zal bloeien.

   

 • R & D

   

  Opgericht in 2005, R&D-won het centrum van het bedrijf de titel van Provinciaal Techniek Technisch R&D Centrum erkend door Ministerie van Wetenschap en Technologie van Provincie in 2006, en ging de test van het Onderzoekscentrum van de Techniektechnologie In 2009 over. Met een de bouwgebied van 1,000m2 en een investering van RMB is 10 miljoen, R&D-centrum bezig geweest met ontwikkeling, inleiding, spijsvertering en absorptie van nieuw product en technologie. Van Amerika, Zweden, Holland, introduceert het centrum internationaal geavanceerd het testen instrumenten en materiaal. Het centrum bezit testende voorwaarden en basisfaciliteiten voor techniektechnologie, wendt bekwame en ervaren foregoers van de techniektechnologie aan, beheerst nieuwe kwaliteit, nieuwe techniek, het onderzoek van de papierfabricagetechnologie & ontwerpbasis, en overvloedige achtergrond en ervaring in introductie op de markt van onderzoekbevindingen, en voert de uitvoerige tests van de techniektechnologie uit.
  GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD fabriek productielijn 0
   
  Het centrum zet deskundige die begeleidingscommissie uit deskundigen en professor wordt samengesteld van hogescholen, universiteiten, en wetenschappelijk onderzoekinstituut op. De commissie is verantwoordelijk voor het herzien van jaarlijkse planning van het verwante techniek technologische onderzoek en de ontwikkeling, de evaluatie van product R&D, test en proefonderzoekregelingen, en het verstrekken van technisch en economisch overleg, op de markt brengend informatie van nieuwe producten, die een actieve rol in het verbeteren van wetenschappelijk onderzoekcapaciteit en niveau van het centrum speelt.

  Het centrum heeft zijn bezit de post van de talentenstroom en de part-time personeel opleidingsorganisatie, nodigt buitenlandse technologische deskundigen, hogere talenten van nationale en internationale hogescholen, universiteiten en wetenschappelijke onderzoekinstituten uit om technische uitwisseling conferentie en regelmatig opleiding te houden. Uiterlijk, verstrekt het centrum talent en technische uitwisseling, efficiënt en snel bevorderend de spijsvertering, absorptie, update, introductie op de markt van wetenschappelijke geïnstitutionaliseerde onderzoekbevindingen en makend hen gestandaardiseerd, en routinized.
  GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD fabriek productielijn 1
Contactgegevens
GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Jane

Tel.: 008613538883291

Fax: 86-20-87836757

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)